悉尼大学商学国贸双硕士毕业,现居澳洲,在澳学习生活15+年,从事教育咨询工作超过10年,澳洲政府注册教育顾问,上千成功升学转学签证案例,定期受邀亲自走访澳洲各类学校
您所在的位置: 首页> 新闻列表> 攻破新gre逻辑阅读 每日一练NO.17.
参加了首场新版gre考试的考生都觉得语文部分的题难了,这主要是由于新gre逻辑阅读部分的内容考生还是有点不习惯,或是没有准备充足。那么,接下来的几天,小编将个大家整理一些新gre逻辑阅读的练习题,希望考生能从平日的练习中总结规律,找到解题技巧。
That sales can be increased by the presence of sunlight within a store has been shown by the experience of the only Savast department store with a large skylight. The skylight allows sunlight into half of the store, reducing the need for artificial light. The rest of the store uses only artificial light. Since the store opened two years ago, the departments on the sunlit side have had substantially higher sales than the other departments.
Which of the following, if true, most strengthens the argument?
(A) On particularly cloudy days, more artificial light is used to illuminate the part of the store under the skylight.
(B) When the store is open at night, the departments in the part of the store under the skylight have sales that are no higher than those of other departments.
(C) Many customers purchase items from departments in both parts of the store on a single shopping trip.
(D) Besides the skylight, there are several significant architectural differences between the two parts of the store.
(E) The departments in the part of the store under the skylight are the departments that generally have the highest sales in other stores in the Savast chain.
对于新gre逻辑阅读,考生除了采取题海战术,其实更应该做的就是总结。如果能从平日的练习中找到解新gre逻辑阅读题的思路,那么,要比采取题海战术更好。
推荐文章:
gre真题考试阅读部分关键句原文+译文合集
历年gre考试阅读真题解析合集
新gre考试阅读巧用旧g复习
理解gre阅读考试的3个方面
Amy GUO 经验: 17年 案例:4539 擅长:美国,澳洲,亚洲,欧洲
本网站(www.aoji.cn,刊载的所有内容,访问者可将本网站提供的内容或服务用于个人学习、研究或欣赏,以及其他非商业性或非盈利性用途,但同时应遵守著作权法及其他相关法律规定,不得侵犯本网站及相关权利人的合法权利。除此以外,将本网站任何内容或服务用于其他用途时,须征得本网站及相关权利人的书面许可,并支付报酬。
本网站内容原作者如不愿意在本网站刊登内容,请及时通知本站,予以删除。